La nostra pàgina web (i la nostra empresa) compleix amb la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal  (llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre) i amb la resta de normativa que la desenvolupa.

T’informem que per navegar per la web no és necessari que ens facilitis cap dada personal. Només demanem dades personals, en els següents supòsits:

  • Si compres o adquireixes algun dels nostres serveis o productes.
  • Si ets client, proveïdor o col·laborador.
  • Si et subscrius a la newsletter o butlletí electrònic.
  • Si et descarregues algun dels nostres materials gratuïts.
  • Si ens escrius mitjançant algun formulari de contacte de la web.
  • Si ens envies un correu electrònic o similar.

En aquest casos, les dades poden ser incorporades a un fitxer del que nosaltres som responsables, tant de la seva gestió com del seu tractament.

El subministrament de dades per part de menors de 14 anys no està permesa sense la deguda autorització dels seus pares o tutors legals. El Titular queda exempt de qualsevol responsabilitat, davant la impossibilitat de la comprovació efectiva de l’edat de/la Usuari/a, pel subministrament de dades personals de menors de la edat indicada.

En el cas que et subscriguis a la nostra newsletter, et descarreguis algun material gratuït, o en enviïs un correu electrònic demanant informació rebràs totes les novetats de la nostra web i  informació dels nostres productes i serveis.

En cap cas cedirem les teves dades a un tercer sense el teu consentiment.

Si et vols  accedir a les teves dades, rectificar-los o cancel·lar-los ens pots enviar un correu electrònic a info@drplastikclimbing.com

Si tens qualsevol consulta no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Contacta'ns!

En aquest moment no estem en línia. Però si ens deixes un missatge et respondrem el més aviat possible. Gràcies.

Not readable? Change text. captcha txt